top of page

Uw grondwerken door Heymans Nicky uit Zutendaal: grondige resultaten met topservice

Zoekt u een professional om kiezel te verspreiden op uw verharde parking in Lanaken of As? Of om uw gronden te nivelleren in Maasmechelen of Genk? Dan bent u bij Heymans Nicky uit Zutendaal aan het juiste adres.

Wij zijn uw betrouwbare professional voor alle grond-, tuin- en afbraakwerken in de ruime regio rond Zutendaal. Experts in bestratingen van boordstenen, uitgraven van kelders, waterputten, opritten, zwembaden, vijvers… Kortom, zelfs de moeilijkste grondwerken brengen wij tot een goed einde. Contacteer ons ook voor de aanlevering en ophaling van gezeefde zwarte grond, grind en puin.

Begint u aan een ambitieus bouwproject, maar moeten uw bouwterreinen nog klaargemaakt worden? Heymans Nicky staat voor u klaar. We volgen de gemaakte afspraken nauwgezet en zorgen voor de ontbossing en vrijmaking van uw bouw- en industriegronden.

Ook voor afbraakwerken rekent u op ons. Zijn uw grondwerken voltooid? Dan zorgen wij voor de afvoer van alle overtollige grond. Zo begint u zorgeloos aan uw project.

Neem meteen contact met ons op via de contactpagina voor meer informatie.

Bestratingen van boordstenen, kiezel verspreiden op verharde parking of nivellering van gronden laat u best uitvoeren door Heymans Nicky uit Zutendaal

bottom of page